Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Певицата с един от най-завладяващите български гласове ще се изправи пред голямо предизвикателство
©
Забавление, любима музика и много настроение ще изпълнят сцената на забавното музикално шоу "Пееш или лъжеш“ тази неделя от 20:00 ч. по NOVA. Певицата с един от най-завладяващите български гласове – Тони Димитрова, ще се изправи пред новите осем претенденти в опит да разбере кой от тях наистина умее да пее и кой е влязъл в шоуто, за да я излъже.

Тази неделя към звездните съветници Мария Игнатова, Иван Христов и Андрей Арнаудов ще се присъединят Драгомир Драганов и Андреа Банда Банда. Петимата ще дадат всичко от себе си под зоркия поглед на любимия водещ Димитър Рачков, за да насочат максимално добре Тони Димитрова към правилния избор за дуетна половинка на финала на шоуто.

“Един истински певец пее със сърцето и душата си. Енергията му гори през погледа, затова аз ще гледам всички кандидати право в очите", споделя Драгомир Драганов за основната тактика, която ще използва при разобличаването на лъжците и разпознаването на истинските таланти в “Пееш или лъжеш".

Народните танци и танците на високи токчета ще бъдат само част от талантите, с които участниците ще се опитат да спечелят доверието на Тони Димитрова. Дали ще последва примера на Веселин Маринов и Галена в избора на отличен изпълнител, или ще бъде заблудена?



Още по темата: общо новини по темата: 1775
03.10.2024 »
03.10.2024 »
03.10.2024 »
03.10.2024 »
03.10.2024 »
03.10.2024 »
предишна страница [ 1/296 ] следващата страница
https://www.varna24.bg/novini/interesno/Pevicata-s-edin-ot-nai-zavladyavashtite-bulgarski-glasove-shte-se-izpravi-pred-golyamo-predizvikatelstvo-2285012
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.