Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Борисов: Мога да ви гарантирам, че ще положим всички усилия да направим правителство
©
В какво да се убедим, че трябва да направим правителство? Мога да ви гарантирам, че ще положим всички усилия да направим правителство. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от Русе, където се срещна с членове и симпатизанти на партията. 

"Рядко глупави сме и лидерите на ПП-ДБ, и на ДПС, и аз – вместо да излизаме и да говорим какво успяхме заедно да свършим и да подготвим хората, и да им кажем "Има шанс", ние цялата редица се изредихме да говорим срещу ПП-ДБ", заяви Борисов.

И продължи: "Не са много възможностите. Те предлагат равноотдалечен, ако кажем равноприближен – думата не е хубава. Сиреч, нещо да е равноприето, но излиза въпроса – това приемливо е? 

Понеже си познавам партията, знам какво ще направи редицата - ще ги атакува от първия ден. Първият месец ще ги почне със закачки, а на втория ще ги свали. Защото те са най-подготвени", обясни той.

"Във всяка сфера имаме решение, това решение минава през добър резултат", увери Борисов.

Лидерът на ГЕРБ коментира и състоянието на държавните финанси.

"Колко ми се подиграваха за постната пица на Дянков, но ние тогава влязохме с 6,7 млрд. лева дупка. Първата година погасихме 3 млрд.  лева дупка. Оправихме дефицитите, а след това ви оставих държава с мазнинка. Канеха ни да влезем в еврозоната", каза той.

Водач на листите на коалицията на ГЕРБ-СДС в Русе е Николай Братованов. Тя е с номер 18 в интегралните бюлетини.



Още по темата: общо новини по темата: 515
11.10.2024 »
11.10.2024 »
11.10.2024 »
11.10.2024 »
11.10.2024 »
11.10.2024 »
предишна страница [ 1/86 ] следващата страница
https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Borisov-Moga-da-vi-garantiram-che-shte-polozhim-vsichki-usiliya-da-napravim-pravitelstvo-2294983
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.