Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Музикантите от "Лот Лориен" с нов състав
Автор: Екип Varna24.bg 13:58 / 15.02.2011Коментари ()1015
Варненската група "Лот Лориен" празнува поредния си рожден ден, 14-ти февруари в нов състав, с нов уебсайт и видеоклип. Наред с дългогодишните членове Кирил Георгиев, Златомир Вълчев, Петър Павлов и Александър Кинов, в състава вече са акордеонистът Йордан Данев и вокалистката Гергана Великова, които според останалите са донесли много свежест в звученето, начина на работа и цялостното излъчване на групата.

В момента музикантите са в студио и работят усилено над новия албум, който вероятно ще бъде завършен до края на лятото, като вече са записани 4 инструментални композиции и една песен, а още 2 песни са в подготовка за запис. По думите на самите музиканти и малцината късметлии, промъкнали се на студийните сесии, албумът обещава да е с доста по-разнообразно звучене, на места са вмъкнати дори електрически китари, симфоничен оркестър и други интересни елементи.

Паралелно с това излезе и нов видеоклип - съвместен проект между "Лот Лориен" и Стоян Янков - приятел на групата и обещаващ млад режисьор. Клипът представя една изцяло авторска визия на ASM /творческият екип зад клипа/ и е създаден по инструменталната композиция "Different faces", която ще бъде част от новия албум на групата.

Източник: Ekip News



https://www.varna24.bg/novini/interesno/Muzikantite-ot-Lot-Lorien-s-nov-sustav-230003
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.