Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
НАП спря над 2500 сайта
©
От началото на годината НАП спря над 2500 сайта, чрез които се организират хазартни игри от дружества без действащ лиценз по Закона за хазарта.

Само за последния месец, изпълнителният директор на приходната агенция е издал близо 640 решения за преустановяване на дейността на онлайн платформи за залози, които развиват дейност у нас без нужното разрешение. След публикуване на решението в страницата на НАП, сайтовете, посочени в него, следва да преустановят дейността си до 3 дни. НАП сезира съда, в случай че след изтичане на този срок, нерегламентираните онлайн платформи са достъпни в България и през тях може да се правят залози от потребители в страната. Магистратите от своя страна издават разпореждане към доставчиците на интернет услуги у нас да прекратят достъпа до страниците и техните поддомейни.

Решенията на изпълнителния директор на НАП, както и разпорежданията на Софийския районен съд са публикувани в рубриката "Онлайн хазарт“ в сайта на приходната агенция. НАП поддържа и актуален списък на интернет страниците, чрез които се организират хазартни игри от лица, които нямат действащ лиценз по Закона за хазарта.


https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/NAP-sprya-nad-2500-saita-2300574
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.