Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Борисов: Искаме стабилност и сигурност
©
Бойко Борисов взе участие в предизборно събитие на ГЕРБ в Асеновград. 

"Апатията е налегнала нашите избиратели. Ние не искаме вече тази фалшива Промяна. Искаме стабилност и сигурност. Ние не сме партия, която кара с автобуси към урните. Караме с политики", каза в началото на срещата водачът на предизборната листа Цвета Караянчева

"Ние нямаме намерение да се караме. Най-основната задача на всяка партия е да събира около себе си експертен потенциал. След това се опитваме да ги излъчим като министри. Когато кажем на хората, че няма никакво значение да гласуват, защото излъчват министи, за които никой не е гласувал, идва ниската избирателна активност. Къде са министрите на кабинета Денков-Габриел?", попита Тома Биков.

"Кой е казал, че тая оферта за равноотдалечения премиер е към нас, Биков? Тя е за "Възраждане" и други. За нас остава да караме хората да гласуват. Час и половина не може да се мине, околовръстният трафик около Пловдив трябва да се подобри. Те търсят начин да кажат, че изборите са опорочени. За да излиза, че ние сме в някаква колаборация. Вътрешния министър го сложиха Румен Радев и Главчев. Когато правехме сглобката, аз казах, че искам да са някои от професионалистите, които Рашков е назначил. Те трябва да изкарат, че има нещо фалшиво в тези избори. Никой, освен нас не желае да има правителство", обяви Борисов. 

"Правя го, идвам, освен че ви обичам и искам да видя, искам и другите да видят, че ние искаме да има правителство. Вчера се връщам от Петрич - огромна колона. Не ги ли е яд хората, като пътуват в този чудовищен трафик? В София затвориха на Бояна кръговото, държаха го 4 месеца. Сложиха незаконно скеле. Ние чакаме да оправят, нищо няма да стане. За 9 месеца успяхме една сглобка да направим, да видим сега какво ще направим", призова Борисов.



Още по темата: общо новини по темата: 565
19.10.2024 »
18.10.2024 »
18.10.2024 »
18.10.2024 »
18.10.2024 »
18.10.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница
https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Borisov-Iskame-stabilnost-i-sigurnost-2304620
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.