Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Хороскоп от Павел Глоба за предстоящата седмица
Автор: Екип Varna24.bg 16:54 / 27.10.2024Коментари ()230
©
ОВЕН (21.03-20.04)

Способността за незабавно навигиране в сложна среда ще бъде важен фактор.

В професионалната и битовата сфера ще трябва да вземате бързи решения. Около вас може да възникне атмосфера на неразбиране и недоверие. Ще трябва отново да печелите приятели и да подобрявате отношенията, като ще имате достатъчно такт и чар, за да направите това. 

Благоприятен ден е петък, неблагоприятен ден е сряда.

ТЕЛЕЦ (21.04-21.05)

Струва си да се вслушате в съветите на другите, те могат да ви бъдат много полезни. Но в отношенията със стари приятели може да възникне известно напрежение. Планирайте среща или социално събиране за уикенда, за да изясните всички въпроси или недоразумения.

Благоприятен ден е четвъртък, неблагоприятен ден е вторник.

БЛИЗНАЦИ (22.05-21.06)

Не се опитвайте да завършите цялата планирана работа, това просто не е възможно за вас. Около вас ще има много суматоха: както в офиса, така и у дома. Препоръчително е да изчислявате времето си с резерв, за да не дразните себе си и другите с безкрайни закъснения. През уикенда можете да си починете страхотно.

Благоприятен ден е петък, неблагоприятен ден е сряда.

РАК (22.06-23.07)

Дългогодишните мечти най-накрая ще започнат да се сбъдват благодарение на вашето търпение и усърдие, умножени по вашата ефективност. Уикендът ще донесе спокойствие и вътрешен мир, особено ако близките ви хора са наблизо.

Благоприятен ден е вторник, неблагоприятен ден е четвъртък.

ЛЪВ (24.07-23.08)

Дойде време за дългосрочно планиране и поетапно реализиране на проектите. Няма да е възможно без промяна на някои планове: реалността ще направи свои собствени корекции. Период на емоционална нестабилност. И ще плачеш и ще се смееш. Опитайте се да се стегнете и да не живеете само с чувства.

Благоприятен ден е понеделник, неблагоприятен ден е събота.

ДЕВА (24.08-23.09)

Струва си да слушате вътрешния си глас; под негово ръководство ще можете да действате много по-гъвкаво и ефективно. Не трябва да решавате всичките си проблеми сами, защото наоколо има верни приятели, които са готови да ви помогнат със съвети и дела. Опитайте се да не заблуждавате никого, включително себе си.

Благоприятен ден е петък, неблагоприятен ден е сряда.

ВЕЗНИ (24.09-23.10)

Възникналите проблеми ще бъдат разрешени безопасно, не трябва да се разстройвате предварително. Известно разсеяно внимание може да доведе до забравяне и закъснение. Ще можете да се придвижите нагоре по кариерната стълбица. През уикенда отидете на концерт.

Благоприятен ден е вторник, неблагоприятен ден е четвъртък.

СКОРПИОН (24.10-22.11)

Не е нужно да бързате с иновациите: те, разбира се, са полезни, но все още не са навреме. Ще трябва да се борите с апатията и мързела; опитайте се поне да се преструвате на енергична активност, защото ще привлечете вниманието на началниците си. През уикенда си струва да решите натрупаните проблеми у дома.

Благоприятен ден е петък, неблагоприятен ден е сряда.

СТРЕЛЕЦ (23.11-21.12)

В работата са възможни нови ангажименти и участието ви в нови проекти. За да придобиете лидерска позиция, трябва да станете търпелив и уверен човек. През уикенда отделете време и не бързайте със събитията около вас.

Благоприятен ден е сряда, неблагоприятен ден е събота.

КОЗИРОГ (22.12-20.01)

Нуждаете се от общуване, поне с близки хора, но непознатите ще ви дразнят и ще предизвикат неразбиране. Ще можете да откриете нови възможности за себе си, но това изисква тишина и комфортна среда.

Благоприятен ден е понеделник, неблагоприятен ден е сряда.

ВОДОЛЕЙ (21.01-19.02)

Може да получите интересно предложение, което отваря нови възможности пред вас. Въпреки това си струва да помислите за всичко и да не се съгласявате веднага. През уикенда семейните проблеми ще се разрешат и ще започне период на пълно разбирателство с близките.

Благоприятен ден е понеделник, неблагоприятен ден е четвъртък.

РИБИ (20.02-20.03)

Бъдете готови да поемете отговорност за решенията и за вашите близки. Много неща ще се получат по инерция. Не влизайте в спор, ако не сте напълно сигурни, че сте прави. По-добре е да не планирате много неща през уикенда, а просто да се отпуснете и да поспите.

Благоприятен ден е вторник, неблагоприятен ден е петък, пише zajenata.bg.



Още по темата: общо новини по темата: 733
26.10.2024 »
25.10.2024 »
24.10.2024 »
24.10.2024 »
23.10.2024 »
23.10.2024 »
предишна страница [ 1/123 ] следващата страница
https://www.varna24.bg/novini/interesno/Horoskop-ot-Pavel-Globa-za-predstoyashtata-sedmica-2314399
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.