Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Първият варненски милионер декларира доходите си пред НАП
Автор: Екип Varna24.bg 11:22 / 23.02.2011Коментари ()997
© Varna24.bg
Първият варненски милионер декларира доходите си пред НАП Варна по пощата и внесе над 100 хиляди лева дължим данък. Това съобщиха от териториалната дирекция на институцията. До 20 февруари 2011 година трима варненци са декларирали доходи от над 500 хиляди лева и са внесли данъците си.

През изминалата 2010 година 7 лица от Варна са обявили доходи над 1 милион лева в годишните си декларации, като за цялата страна милионерите са 28. Техният брой е с 4 по-малко в сравнение с декларираните доходи за 2008 година, когато варненските милионери са били 11.

От НАП Варна напомнят, че 2 май 2011 г. е крайният срок, в който физическите лица могат да декларират пред НАП доходите си от миналата година. До края на март фирмите обявяват печалбите си.

Най-лесният и достъпен начин за изпълнение на законовите изисквания е попълването на декларация с баркод.

Документът автоматично изчислява нормативно признатите разходи и дължимия данък, като свежда до минимум риска от грешки. Баркод декларациите са достъпни безплатно в интернет-страницата на Националната агенция.

Допълнителна информация за декларирането и плащането на данъци и осигурителни вноски гражданите и фирмите могат да получат на телефона на информационния център на НАП или на електронната поща.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Purviyat-varnenski-milioner-deklarira-dohodite-si-pred-NAP-232293
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.