Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Разпитаха кмета на "Одесос“ относно инцидент
Автор: Екип Varna24.bg 16:41 / 16.03.2011Коментари ()1771
© Varna24.bg
Кметът на район "Одесос" Таня Василева вчера се яви пред окръжния съд, за да разкаже онова, което знае и помни около фаталния инцидент, при който козирка уби студентката Гергана Велинова. Въпреки че случаят се разигра в началото на януари 2008 г., кметицата демонстрира добра памет и даде точни и ясни отговори на въпросите на прокуратурата.

"Разбрах за нещастието на 4 януари. Помня, че трябваше екип на фирма "Хидрострой" да разчисти мястото, където се бе срутило съоръжението", заяви Василева. И добави, че веднага след като станало ясно за смъртта на Гергана, тя мигновено е подготвила всички документи и ги изпратила до голямата община. Въпросите към Василева от страна на прокуратурата и адвокатите на подсъдимите приключиха веднага след като дамата компетентно обясни, че знае какви са функциите на дирекция "Опазване на обществения ред", както и тези на "Гражданска защита".

През октомври м.г. една от подсъдимите - Татяна Николчева, се съгласи на условна присъда още когато процесът за смъртта на студентката Гергана Велинова, затрупана от срутилата се козирка на Райфайзенбанк на бул. "Осми Приморски полк", тръгна във ВОС.

Източник: в. Народно дело


https://www.varna24.bg/novini/varna/Razpitaha-kmeta-na-Odesos-otnosno-incident-238157
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.