Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Общинска полиция глобява за неправилно паркиране само варненски коли
Автор: Екип Varna24.bg 08:51 / 07.04.2011Коментари ()1878
© Varna24.bg
Общинска полиция глобява за неправилно паркиране само варненски коли. Това е факт в поне 98% от случаите на санкционирани на база видеонаблюдението автомобили. Само две коли с пловдивска и софийска регистрация са с написани актове от Общинска полиция-Варна, признаха самите служители на звеното.

Всички останали били с варненски номера. Нелепият довод е, че униформените нямало как да търсят из страната нарушители, за да им връчват актове за по 20 лева. Наш репортер видя с очите си тетрадка, в която са описани номерата на регистрационните табели на автомобилите, подлежащи на глоба след снимка от камерите и наистина сред тях колите са само варненски.

С това варнeнската Общинска полиция влиза в списъка на "най-толерантните". Известна е практиката в другите градове, дори при най-малкото нарушение да се санкционират първо автомобилите в с чужда регистрация, коментират препатили шофьори. Според статистиката общинските служители глобяват средно по 15 шофьори на автомобили на ден за нарушение при паркиране, заснето от камерите за видеонаблюдение.

Източник: "Позвънете: ВестникЪт"



https://www.varna24.bg/novini/varna/Obshtinska-policiya-globyava-za-nepravilno-parkirane-samo-varnenski-koli-244484
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.