Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Форум MedPharm Careers идва във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 13:15 / 04.05.2011Коментари ()984
След успешното миналогодишно издание на MedPharm Careers, най-бързо развиващия се кариерен форум за работещите в сферата на здравеопазването в Европа, провело се за първи път в България, тази година домакин от българска страна ще бъдaт София и Варна. Изложенията във Варна ще се проведат на 7 и 8 май 2011 г. в Гранд Хотел Варна.

MedPharm Careers е единственото по рода си кариерно изложение за медицински работници и фармацевти в Централна и Източна Европа, което се провежда във все по-голям брой европейски страни като Полша, Унгария, Гърция, Румъния, Словакия, Испания, Литва, Латвия, България.

Първото издание се провежда в Полша през март 2007 г., като оттогава досега форумът се организира 30 пъти в 6 държави, привличайки хиляди лекари, медицински сестри, доктори по дентална медицина, фармацевти и други здравни работници (лаборанти, рентгенолози и т.н.), а също така и студенти. Предвид броя на страните-участнички и посетителите, към момента MedPharm Careers е най-големият кариерен форум за медицински работници и фармацевти в Европа.

В рамките на MedPharm Careers български лекари, стоматолози, медицински сестри и други здравни работници ще имат възможност да се срещнат с водещи работодатели и агенции за подбор от цяла Европа. В тазгодишното издание на
форума във Варна ще участват по-голям брой представители на Германия и Скандинавските страни. Също така, всеки посетител ще получи възможност да се възползва от безплатна услуга Видео CV.

Организаторите ще заснемат кратки видео презентации на лекари и други медицински работници, създавайки първата дигитална база-данни за наемащите и търсещите работа в сферата на здравеопазването.

MedPharm Careers - Варна ще отвори врати за посетители от 11.00 до 18.00 ч. в събота и от 11.00 до 17.00 ч в неделя. Участието във форума е безплатно.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Forum-MedPharm-Careers-idva-vuv-Varna-251993
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.