Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Очакват натоварен трафик в последния почивен ден след празниците
Автор: Екип Varna24.bg 10:29 / 08.05.2011Коментари ()546
© Varna24.bg
В края на трите празнични дни се очаква натоварен трафик по пътищата на страната,като пиковия час ще е от 15.00-до 19.00 часа.Ще има засилено полицейско присъствие на най-невралгичните места по пътя,главно към входно-изходните артерии на столицата и големите градове.

Задръстване традиционно се образуват в отсечката между Владая и София. Полицейски екипи са разположени по всички възлови места и регулират трафика. Въпреки това обаче в следобедните часове се очаква влизането в столицата да става по-бавно.Очаква се потока от коли да се увеличи и по главния път Е-79. Невралгична точка остава и така наречения участък - Петолъчката до Сливен,заради движението от морето към вътрешността на страната. Шофьорите трябва да бъдат особено внимателни в района на Кресненското дефиле и прохода Предел.

От Пътна полиция" призовава водачите на автомобили да шофират със съобразена скорост и да спазват дистанция, за да се избегнат нежелани, понякога фатални инциденти. За сега пътищата от основната пътна мрежа са проходими, а настилките в по-голямата част от страната са сухи. Времето днес обаче отново се разваля и се очакват валежи.



https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Ochakvat-natovaren-trafik-v-posledniya-pochiven-den-sled-praznicite-252799
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.