Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Масово крадат желязото от селските къщи във Варненско, чужденците продават имотите си
Автор: Екип Varna24.bg 08:53 / 09.05.2011Коментари ()3537
© Impact Press Group
Снимка Архив
Всичко, което е метално и може да се върне за скрап, се краде на поразия из варненските села. На прицел били най-вече къщите, които не са постоянно обитаеми. Заради постоянните набези английските семейства, които имат имоти у нас, масово ги продават. Кметовете на повечето села във Варненско се оплакват, че няма достатъчно полиция, която да гарантира спокойствието на хората и търсят варианти за създаването на общинска. Заради липсата на финанси обаче, тази идея на практика е неосъществима. Това споделиха кметовете на няколко села и по-малки градове в областта.

"Сега, по празниците, от дворовете на хората изчезнаха агнета и дори кокошки. Особено в по-крайните къщи. Но иначе масово се краде желязо. А англичаните като заминат някъде дори за два-три дни, като се върнат намират къщите си разбити и опоскани напълно. Затова хората вече бягат, продават си имотите в нашите села. Това е нашата българска действителност. Страшно звучи, но е така. Аз скоро се върнах от САЩ, там няма такива проблеми. Тук просто мисленето ни е такова", каза кметът на Аврен Красимир Тодоров.

Източник: "Позвънете: ВестникЪт"


https://www.varna24.bg/novini/regionalni/Masovo-kradat-zhelyazoto-ot-selskite-kushti-vuv-Varnensko-chuzhdencite-prodavat-imotite-si-252915
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.