Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Намериха контрабандни ампули с упойващо вещество във варненски автобус
Автор: Екип Varna24.bg 10:33 / 27.05.2011Коментари ()721
Контрабандна пратка с 1 160 ампули във фабрични опаковки упойващо вещество "Ultracain D-S" задържаха митническите инспектори на Митнически пункт Малко Търново при проверка на туристически автобус с пътници.

Автобусът с варненска регистрация е пътувал от България за Турция и е пресичал българския граничен митнически пункт малко след полунощ днес. Шофьорът и всички пътници са обявили, че не пренасят никакви стоки или валута за деклариране. При последвалата щателна митническа проверка е открита между чантите на пътниците в багажното отделение на автобуса черна найлонова торба, съдържаща 58 опаковки с общо 1 160 ампули по 2 ml "Ultracain D-S" - упойващо вещество с приложение в стоматологията. Шофьорът и всички пътници са заявили, че не знаят кой е собственик на пратката. Контрабандно пренасяните ампули са иззети и е съставен акт за нарушение на Закона за митниците срещу неизвестен нарушител.



https://www.varna24.bg/novini/regionalni/Nameriha-kontrabandni-ampuli-s-upoivashto-veshtestvo-vuv-varnenski-avtobus-257304
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.