Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Детски празник за децата на Варна за Международния ден на детето
Автор: Екип Varna24.bg 07:10 / 01.06.2011Коментари ()704
©
Детски празник за децата на Варна организира фондация "Свети Свети Константин и Елена" в чест на Международния ден на детето. Събитието се осъществява в две части.

Празникът ще започне в 10,30 ч. на 1 юни в двора на дома за деца, лишени от родителски грижи "Другарче" във Варна. В него ще участват малчуганите от дома, които са на възраст от 3 до 6 години, връстниците им от центъра от семеен тип, а специални гости ще са учениците от дома за деца, лишени от родителска грижа "Княгиня Надежда".

Час и половина в двора на ул. "Ген. Колев" 90 ще има парти с клоуни, много състезателни, музикални и забавни игри, "татуси" с безвредни бои. За всички участници са предвидени награди - топки, обръчи, федербали, кофички и форми за пясък. Забавлението ще приключи със сладоледена почерпка, плодове и лакомства, сокове и нектари.

По-късно същия ден - в 17,30 ч. на детската площадка на Rappongi (ІІ буна на плажа), празникът продължава за всички деца на Варна със специално балонено парти. То ще е шумно, изненадващо и забавно - с много сок, игри и награди. Детският кът ще се превърне в "самотен остров", а всички участващи деца ще "оцеляват" сред изпитания, ще търсят съкровища и ще преследват балонени "чудовища".

И за да е празникът пълен, гости на партито ще са 20 деца от детски комплекс "Вяра, Надежда и Любов", с. Кичево, които ще участват активно в състезанията.

Целта на инициативата на фондация "Свети Свети Константин и Елена" е да достави радост на всички варненски деца, и най-вече - да продължи мисията - че не е достатъчно да се подобряват само битовите условия, в които живеят малчуганите от домовете, а да им се даряват празници, силен дух и далечни хоризонти. Именно това ще помогне за тяхната интеграция и развитие. В това вярват и партньорите на фондацията.

По време на партитата в морската столица, фондация "Свети Свети Константин и Елена" ще дари на трите детски институции книги, които бяха събрани по време на кампанията "Дари детска книга, сътвори магия".


https://www.varna24.bg/novini/varna/Detski-praznik-za-decata-na-Varna-za-Mezhdunarodniya-den-na-deteto-258598
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.