Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Меглена Кунева във Варна: България узря за жена президент
Автор: Екип Varna24.bg 11:10 / 06.07.2011Коментари ()734
© Varna24.bg
На 12 юли ще бъде обявен кандидатът за вицепрезидент на Меглена Кунева. За да бъде спазен балансът, той ще е мъж. Това съобщи кандидатът за държавен глава Меглена Кунева. Избраният кандидат за вицепрезидент е професионалист, с качества, значими за днешния ден на България, посочи Кунева.

"Политиката е до голяма степен въпрос на характер. Както и всичко, което правим в живота си. Ако характерът е нула, и резултатът се умножава по нула. Това е много проста математика в живота". Така Кунева коментира факта, че първа обяви официално кандидатурата си.

България узря за жена президент, заяви първият български еврокомисар и кандидат за президент. Според Меглена Кунева отчаяно се нуждаем от добри принципи на управление. Tя припомни приоритетите си - икономика, образование и върховенство на закона.

"Ако има нещо, което ни разсипва в момента, това е, че разчитаме не на институциите, а на връзки. Големият проблем е, че свестните се отдръпват", каза още Кунева. Според нея, ако не ценим качествените хора, ще вървим надолу.

Меглена Кунева разкри, че обявяването на кандидатурата й за президент е довело до неочаквано недобри ефекти като спиране на достъпа й до медиите. "Разбирам, че има икономически трудности. Но не може още от сега да искат да се плаща, за да се чуят кандидатите. Няма откъде да се чуе истината, няма кой да я защити", смята Кунева. "Сега разбирам кои са истински смелите медии", посочи кандидатът за президент.

По-късно днес Меглена Кунева ще представи във Варна своята оценка за нерешените проблеми на България през двете последни години от управлението на страната.

Източник: Дарик



https://www.varna24.bg/novini/varna/Meglena-Kuneva-vuv-Varna-Bulgariya-uzrya-za-zhena-prezident-268243
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.