Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Затвор за 20-годишен крадец на кожени изделия и мобилни телефони
Автор: Екип Varna24.bg 15:32 / 11.07.2011Коментари ()591
© Varna24.bg
Мярка за неотклонение "задържане под стража" наложи Районен съд - Варна на 20-годишния М.М., привлечен като обвиняем за кражба. Деянието е извършено в условията на продължавано престъпление и опасен рецидив на 7 срещу 8 юли т.г. От търговски обекти в кв."Аспарухово" последователно, чрез разрушаване на прегради и ползване на техническо средство, са отнети кожени изделия и около 30 бр. употребявани мобилни телефони, оставени за ремонт.

Съдът прие, че от събраните доказателства може да се направи обосновано предположение за авторството на деянието, както и че е налице реална опасност обвиняемият да извърши друго престъпление. 20-годишният М.М. е многократно осъждан, предимно за престъпления против собствеността. Само няколко дни преди кражбата той е бил условно предсрочно освободен от затвора, от изтърпяване на останалата част от наложеното му наказание с предходно осъждане на ВРС през м. март миналата година.

3-дневен е срокът за обжалване на наложената мярка, като в случай на обжалване производството пред горната съдебна инстанция е насрочено за 20 юли т.г. от 13 ч.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Zatvor-za-20-godishen-kradec-na-kozheni-izdeliya-i-mobilni-telefoni-269855
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.