Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Над 1000 абитуриенти вече избраха да празнуват бала си в Албена
Автор: Екип Varna24.bg 10:50 / 14.10.2011Коментари ()655
©
Училища от цялата страна се надпреварват да резервират места в вариете-театър "Албена" за Абитуриентски бал ‘2012. В курорта заваляха първите заявки веднага след презентацията на комплекса. На представянето в хотел "Ралица Супериор" присъстваха близо 50 директори и учители от учебни заведения от цялата страна.

Най-голям интерес до момента има от Варна и Велико Търново. От там над 1000 ученици категорично са избрали райското кътче на Добруджа, за да отпразнуват незабравимите си абитуриентски дни.

Представителите на Албена Йовка Страшилова - зам.-директор "Маркетинг и продажби", Матей Русев - зам.-директор "Албена Тур" и Нина Николова - мениджър "Български пазар", запознаха своите гости с условията, които курортът предлага за Абитуриентски бал ‘2012. Те отбелязаха, че компанията е първата в страната, която обяви своите цени за празничните майски дни, а днес офертите се оказват едни от най-добрите и предпочитани заради хотелската база, спокойствието на курорта и програмата, която се предлага.

DJ Теди - Джуниър припомни, че градусът на настроението на Випуск ‘2012 в Албена ще вдигнат Алисия, Дебора, DJ DIASS и DJ Теди Джорджо. Той гарантира и хубава българска музика, с която всички да се веселят.

В Албена учителите имаха възможност да проследят и филм, който показва как абитуриентите са празнували в курорта през последните години, както и да чуят интервюта с техни колеги, които категорично препоръчват мястото за дългоочаквания празник на учениците.

След презентацията представителите на училищата имаха възможност да получат и ценна информация от мениджърите на Албена, които работят в Бюрата на курорта в страната. В офисите им в София, Варна, Добрич, Пловдив, Велико Търново, Габрово и Русе, учители и ученици също могат да се запознаят с условията за празнуване на Абитуриентски бал ‘2012 в Албена.


https://www.varna24.bg/novini/regionalni/Nad-1000-abiturienti-veche-izbraha-da-praznuvat-bala-si-v-Albena-295676
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.