Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Автомобил с газова уредба се взриви на автогарата в Балчик
Автор: Екип Varna24.bg 10:55 / 09.01.2012Коментари ()865
© Impact Press Group
Снимка Архив
Автомобил с газова уредба се взриви тази нощ на автогарата в Балчик. Тепърва специалисти от балчишката пожарна и полиция ще установяват дали това е дело на пиромани или самозапалване. Колата е марка "Форд Сиера", производство 73 година, и е собственост на балчиклия, който наскоро е подменял двигателя й.

Този автомобил вече сме го гасили преди години, но сега е унищожен напълно, коментираха огнеборци. В момента се извършва оглед. Цяло щастие е, че инцидентът се е случил през нощта и не е довел до трагични последици с жертви.

Анализ на пожарите в моторни превозни средства показва, че през последните години огънят в колите е зачестил, заради това че собствениците не посещават специализирани сервизи. Хората нямат средства, а манипулацията от неспециалисти води до пожари, коментира шефът на балчишката пожарна Антон Антонов. Това се потвърждава и от констатацията, че пожари в скъпи возила няма, а само в превозни средства на над 15 години. На сервиз се ходи само когато автомобилът е извън строя, което не е редно, съветват специалистите. Случаят със запалената кола тази нощ в Балчик се изяснява.

Източник: Радио "Варна"


https://www.varna24.bg/novini/regionalni/Avtomobil-s-gazova-uredba-se-vzrivi-na-avtogarata-v-Balchik-318584
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.