Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Одобриха устройствения план на "Орехчето"
Автор: Екип Varna24.bg 11:53 / 11.01.2012Коментари ()1238
© Varna24.bg
Общинските съветници от комисията по архитектура във Варна одобриха Подробен устройствен план - План за улична регулация на селищно образувание "Орехчето". Приетото предложение включва и схеми за водоснабдяване и канализация, електрозахранване, идейна план-схема за вертикално планиране и комуникационно транспортна схема в района.

Планът за улична регулация е приет от Експертен съвет по устройство на територията през 2010 година. Постъпили са 13 възражения, от които едно е уважено и са нанесени корекции.

Местните депутати дадоха положително становище и по предложение на кмета на район Аспарухово за изработване на Подробен устройствен план - План за улична регулация и застрояване за поземлен частен имот на селищно образование "Боровец - юг". Там е имало три имота, които в последствие стават собственост на едно и също лице. Тъй като в границите на тази частна собственост има общински път, собственикът е възразил срещу Подробния устройствен план и иска да закупи пътя.

Съветниците одобриха и Подробен устройствен план - План за регулация и застрояване за част от вилна зона "Лазур" в землището на село Константиново. Предстои да отпадне частен път и да се добави улица, която да обслужва частен имот в района.

Източник: Днес +



https://www.varna24.bg/novini/varna/Odobriha-ustroistveniya-plan-na-Orehcheto-319268
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.