Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Обещават ни неповторим конкурс "Мистър Варна"
Автор: Екип Varna24.bg 12:12 / 27.08.2012Коментари ()1460
Над 30 момчета и мъже на възраст от 17 до 27 години се явиха на кастинга в "Екстраваганца", където на 8 септември ще се проведе V-тото издание на шоу-конкурса "Мистър Варна". Главните организатори определиха вместо 10 - 16 участника.

От тях 9 са студенти, 5 - ученици, 1 е бизнесмен, а друг - безработен. В конкурса ще участват 14 българи и двама турци. Най-високият от тях е 191 см, а най-ниският - 178 см. Участниците са от Варна, Добрич, Казанлък, Бургас, София и Силистра. Най-много са представителите на зодия Лъв и зодия Водолей - по трима. Следват Скорпионите и Раците - по двама и т.н. Най-възрастният е на 27 години, студент, а най-младият - навършил това лято 17.

Сред хобитата им се открояват плуване и колоездане, кик бокс и футбол, един обича да се разхожда с кучето си, друг да чете книги. Има участници, пристрастени към танците и музиката. До самият конкурс участниците ще репетират за трите изпитания на шоуто. Великолепните им фигури ще доминират най-убедително във втори кръг, в който поради липса на големи смокинови листа, те ще бъдат в...бански костюми. В първи тур - Да живее улицата!, те ще бъдат в спортно-ежедневно облекло, а във финалния кръг ще доминират бомбетата на царицата на шапките - Беллора.

Конкурсът ще се състои на 8 септември от 21 часа. До тогава участниците ще "партизанстват" и един от тях ще "осъмне" с титлата на Мистър Варна, определена от женското жури, а друг - с Наградата на публиката. А ако се окаже един и същ?

Организаторите и участниците в едно са убедени - ще направят неповторим конкурс в края на лятото!



Още по темата: общо новини по темата: 2
04.09.2012 »
26.08.2012 »
https://www.varna24.bg/novini/varna/Obeshtavat-ni-nepovtorim-konkurs-Mistur-Varna-376299
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.