Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Колоездачната обиколко на страната преминава през Варна, ще спират движението
Автор: Екип Varna24.bg 07:00 / 15.09.2012Коментари ()625
Участниците в заключителния етап от 62-та Международна колоездачна обиколка на България ще преминат през Варна днес, в интервала от време между 14.00 и 15.00 часа.

Състезателите ще влязат във Варна по бул. "Владислав Варненчик", до катедралата ще завият по бул. "Мария Луиза" и по него ще се придвижат до кръстовището на Червения площад. От там колоната със спортистите ще завие надясно и ще продължи по бул. "Цар Освободител" до Икономическия университет, откъдето колоездачите ще продължат по бул. "Княз Борис Първи" в посока към курортния комплекс "Златни пясъци".

За да се обезпечи безпроблемното провеждане на състезанието, трасето, по което ще преминат колоездачите, ще бъде затворено за движение на МПС в събота от 14.00 до 15.00 часа. Гражданите на Варна трябва да са информирани, че временната организация на движението, която ще продължи около 1 час, ще забави обслужването на всички автобусни линии от градския транспорт, маршрутът на които съвпада или пресича този на колоездачите. В посочения интервал от време тролейбусна линия № 82 ще се обслужва до спирка "Нептун", а тролейбусните линии с номера 83 и 88 няма да се обслужват.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Koloezdachnata-obikolko-na-stranata-preminava-prez-Varna-shte-spirat-dvizhenieto-380307
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.