Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Задържаха 60-годишен варненец при спецоперация
Автор: Екип Varna24.bg 12:38 / 21.10.2012Коментари ()1035
© Varna24.bg
Четирима души са били задържани на 19 октомври при проведена специализирана полицейска операция по линия на противодействието на престъпления, свързани с транспорт и спедиция на стоки. В спецакцията по пресичане на крупна документна измама са участвали служители от звената "Икономическа полиция" при ГД "Национална полиция" и ОД на МВР Сливен, съвместно с ОД на МВР Търговище. 

Работата по случая започнали служители от сектор "Противодействие на икономическата престъпност" в областната дирекция в Сливен, като в последствие се включили и колегите им от главната дирекция и областната дирекция в Търговище.

Мъж на 60 г. от Варна, двама столичани на 28 г. и 36 г. и криминално проявен мъж на 32 г. от Омуртаг са били задържани в индустриалната зона на град Омуртаг по време на разтоварване на вълнена лента, придобита след използване на документна измама от сливенско предриятие. В хода на операцията са били иззети 12,5 тона вълнена лента на стойност около 81 000 лева, мобилни телефони, неистински документи и други веществени доказателства. 

Три от лицата са били приведени в РУП Сливен, където са били задържани за срок до 24 часа. Повдигнати са им били обвинения за измама. Работата по случая продължава.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Zadurzhaha-60-godishen-varnenec-pri-specoperaciya-388963
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.