Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Слух за змия плъзна в сградата на НАП - Варна
Автор: Екип Varna24.bg 11:37 / 26.10.2012Коментари ()867
© Народно дело
Слух за змия в двора плъзна в сградата на НАП - Варна. И ако някой си мисли, че става въпрос за епитет, лепнат на зла шефка в приходната агенция - греши. По етажите се говори, че влечугото е превзело задния двор. Студенокръвното се криело в гъстите храсталаци, които са оплели вътрешния двор на сградата. Някои се кълнат, че от време на време се показвало на припек и хвърляло в паника предимно служителките. И макар влечугото от доста време да се е настанило удобно в двора, засега не се намира кой да го изгони. Злите езици мълвят, че ако от управата на НАП не се скъпяха толкова и бяха окосили големите треви, там нямаше да се завъди змия. Не са малко и буренаците от страната на стадион "Тича", което също е добра предпоставка за развъждането на всякакви гадинки.

От пресслужбата на НАП - Варна, признаха, че змия в действителност има, но тя изобщо не била в техния двор. Змийчето било забелязано от другата страна на сградата, пред входа на близко намиращата се банка. То било набързо обезвредено от местно коте, което го подмятало и си играело с него.

"Дворът ни е окосен до пръст, няма буренаци и храсталаци", категорични бяха представителите на данъчното. Те отрекоха и всякакви слухове за психоза сред служители и клиенти на НАП.

Източник: в. Народно дело


https://www.varna24.bg/novini/varna/Sluh-za-zmiya-pluzna-v-sgradata-na-NAP-Varna-390293
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.