Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Гербаджии съдействат за решаване на проблема за построяване на нови студентски общежития към ИУ - Варна
Автор: Екип Varna24.bg 15:03 / 06.12.2012Коментари ()1407
Бивши и настоящи студенти от
Икономически университет:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Народните представители Лилия Христова и Емил Радев подкрепят действията на МРРБ за решаване на проблема със студентските общежития към Икономическия университет във Варна.

В писмо до министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова те заявяват подкрепата към усилията на правителството в тази връзка. Депутатите изразяват и готовността си за съдействие. Ето какво гласи част от писмото:

"Подкрепяме Вашите действия и тези на правителството за безвъзмездно прехвърляне на собственост за изпълняване на инвестиционен проект на ИУ - гр. Варна. Проблемът с броя на студентските общежития на този университет не е решен повече от 30 години. С вашите действия и подкрепа ще се даде зелена улица да бъде решен важен социален проблем на варненските студенти, а именно построяване на нови и модерни общежития. Академичното ръководство на ИУ - гр. Варна и обществеността високо оценяват усилията на правителството да бъде решен и този проблем в гр. Варна."



https://www.varna24.bg/novini/varna/Gerbadzhii-sudeistvat-za-reshavane-na-problema-za-postroyavane-na-novi-studentski-obshtezhitiya-kum-IU-Varna-400483
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.