Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Променят маршрута на автобус 48 от догодина
Автор: Екип Varna24.bg 16:16 / 12.12.2012Коментари ()943
© Varna24.bg
Снимка Архив
Маршрутът на автобус номер 48 във Варна ще бъдe променен от догодина. Това решиха съветниците от комисията по транспорт към местния парламент по искане на живеещи в кв. "Възраждане". След промяната рейсът вече ще спира на детска градина "Делфинче" и басейн "Делфини", където досега не минаваше никакъв градски транспорт. Спирка ще има и на медицински център "Младост", предаде Дарик.

На днешното заседание стана ясно също, че от началото на октомври до момента от "Градски транспорт" са издали около 2 000 карти за пътуване на деца до 7 години.

"В момента има известен застой, но през януари ще има нова кампания за преиздаването на този вид карти за цялата 2013 г. Поради по-дългия им срок на действие очакваме броят им да е завишен", каза изпълнителният директор на общинската фирма инж. Веселин Михайлов.

Той изтъкна, че фирмата досега е дала 200 хил. лева, без да получи лев от общината. "Тези средства се осигуряват от държавния бюджет, но и на нас все още не са ни преведени", коментира Александър Димитров, шеф на ресорната комисия в кметската администрация.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Promenyat-marshruta-na-avtobus-48-ot-dogodina-401966
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.