Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Днес над Черноморието ще преобладава слънчево време
Автор: Екип Varna24.bg 08:58 / 09.01.2013Коментари ()424
©
Днес преди обяд над по-голямата част от страната ще бъде предимно слънчево. Започналото от северозапад увеличение на облачността ще обхване западната половина от страната. На отделни места, в Западна България, около и след обяд ще превали слаб сняг. Максималните температури ще са между минус 2° и 3°, в крайните югозападни райони до 5°. Атмосферното налягане след пладне ще започне да се понижава, ставайки по-ниско от средното.

Над планините преди обяд ще бъде предимно слънчево. Около обяд в масивите от Западна и Централна България облачността ще се увеличи и на места ще превали сняг. Вятърът ще отслабне и ще се ориентира от запад. Температурите през деня ще се повишат с 3-5° и максималната на височина 1200 метра ще бъде около минус 6°, на 2000 метра - около минус 12°.

Над Черноморието ще преобладава слънчево време. Вятърът вече ще е слаб от север, северозапад. Максимални температури от около 0° по северното крайбрежие, до 2° по южното. Вълнението на морето ще е слабо. Температурата на морската вода е 6°.


https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Dnes-nad-Chernomorieto-shte-preobladava-slunchevo-vreme-407206
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.