Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Хванаха двама за разпространение на наркотици във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 10:24 / 24.01.2013Коментари ()669
След проведени оперативно-издирвателни действия на 22.01. т.г. около 16,50 ч. са задържани две лица, разпространявали наркотици във Варна.

Й. В. На 20 г., от Варна е задържан на бул. "Христо Ботев" , в колата на лицето е намерена и иззета кутия от цигари с четири специфично сгънати топчета, съдържащи суха зелена тревиста маса със специфичен мирис. При направената експертна справка е установено, че веществото е марихуана с тегло малко над 2 гр.

На кръстовището на улиците "Кракра" и "Никола Кънев" е задържана С. И. на 18 г., ученичка във Варна, от с. Оброчище, общ. Балчик, живееща в стая под наем на територията на Първо РУП. При задържането й тя изхвърля до себе си специфично сгънато топче със зелена тревиста маса, със специфичен мирис на марихуана. В дамската й чанта са намерени още две такива топчета. След последвало претърсване в жилището на С. И. е намерена и иззета торбичка със зелена тревиста маса със специфичен мирис и електронна везна. Общото количество наркотици е над 7 гр.

Лицата са задържани за 24 ч., по случая е образувано досъдебно производство по чл. 354а от НК, под наблюдението на Районната прокуратура-Варна. Работата по разследването продължава.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Hvanaha-dvama-za-razprostranenie-na-narkotici-vuv-Varna-410841
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.