Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Ученици в неравностойно положение получиха безплатни автобусни карти
Автор: Екип Varna24.bg 12:21 / 29.01.2013Коментари ()604
Бивши и настоящи ученици от
СУ "Георги Бенковски":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
15 ученици в неравностойно социално положение от Спортното училище "Г. Бенковски" във Варна получиха безплатни карти за градския транспорт. Това стана със съдействието на народния представител от ГЕРБ - Варна Даниела Петрова, която е председател на парламентарната комисия по културата, гражданското общество и медиите. Имената на учениците, които са най-нуждаещи се, бяха посочени от директора на училището Николай Владимиров. Картите са едногодишни и важат до януари 2014 г.

Това не е първото съдействие, което Даниела Петрова оказва на младежите. Заедно с представителите на Националното сдружение на сираците в България (НССБ), тя активно работи с учениците от Спортното училище. С помощта на народния представител от ГЕРБ - Варна за училището бяха осигурени спортни уреди, баскетболни и футболни топки, учебни помагала и т.н. Под патронажа на Даниела Петрова и със съдействието на НССБ бе проведена и среща на учениците със спортни величия и шампиони "Пътят към успеха".

"В резултат на срещите ни вече се гледа по съвсем различен начин на децата в неравностойно положение. Наскоро учениците от Спортното училище с голямо желание се включиха в коледната ни кампания с НССБ, в която бяха украсени 50 елхи и подарени на социални заведения за деца и възрастни хора", обясни Даниела Петрова, народен представител от ГЕРБ - Варна.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Uchenici-v-neravnostoino-polozhenie-poluchiha-bezplatni-avtobusni-karti-412098
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.