Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Фалшив профил във Фейсбук компрометира община Варна
Автор: Екип Varna24.bg 15:16 / 07.02.2013Коментари ()815
©
Фалшив профил на община Варна се пръкна във Фейсбук и вече има недоволни от некоректни данни в измисленото лице на институцията в социалната мрежа. По този повод от Общината излязоха с официално съобщение по случая:

ВЪВ ВРЪЗКА С ПОЯВИЛИЯТ СЕ ФАЛШИВ ПРОФИЛ НА ОБЩИНА ВАРНА В СОЦИАЛНАТА МРЕЖА FACEBOOK, ви информираме:

В Интернет пространството община Варна е представена единствено със своята официална страница www.varna.bg и няма регистрирани профили в социалните мрежи.

В официалната ни интернет страница е публикувана информация за дейността на общинската администрация и на Общинския съвет. Всеки ден информацията се обновява и се публикува нова, отнасяща се до текущата дейност на община Варна - новини, събития, съобщения и обяви, информация за организираните обществени поръчки и др.

Чрез своята интернет страница община Варна предоставя и различни възможности за връзка на гражданите с администрацията и с Общинския съвет:

- Форма за обратна връзка;
- Електронен адрес за обратна връзка с потребителите на административни услуги potrebitel@varna.bg ;
- "Горещ" телефон за връзка - 080 080 806;
- Телефонен указател.

Подадените сигнали, жалби и предложения се завеждат в деловодната система на община Варна, а подателите получават отговор за предприетите действия по електронен път или на заявен от тях адрес.

Интернет страницата на община Варна предоставя възможност на гражданите да се абонират и да получават известия за новините и събитията в общината на посочен от тях електронен адрес.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Falshiv-profil-vuv-Feisbuk-komprometira-obshtina-Varna-414279
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.