Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Промоционален Пакет за влюбени във варненската опера
Автор: Екип Varna24.bg 09:05 / 08.02.2013Коментари ()702
© Bulfoto
За шести път Държавна опера Варна ще отбележи Деня на влюбените Свети Валентин с "Една любовна вечер в операта", в която по традиция звучат най-красивите любовни мелодии в изпълнение на най-добрите и обичани български певци. Началото постави преди години Камелия Тодорова, последваха я Мария Илиева, два пъти Орлин Павлов, Васил Петров и сега дойде редът на Орлин Горанов.

Както е добре известно, на върха на популярността си като поп певец, Орлин Горанов се обръща към оперната музика и през 1990 година завършва Музикалната академия със специалност оперно пеене. Неведнъж е пял е в спектакли и концерти на Варненската опера. Звезда и на поп сцената, и в операта, Орлин Горанов е уникално явление в българската музика. Спомняме си го също в ролята на президента в нашумелия филм "Мисия Лондон". Неговите концертни изяви винаги са високо емоционални преживявания, обгърнати от любовта на публиката.

Сега ще посрещнем Орлин Горанов, заедно с дългогодишния му приятел, популярния пианист и композитор Нелко Коларов. Повече от 25 години продължава творческото сътрудничество между двамата. Те често се виждат и техните дълги разговори са прословути сред колегията. Така се раждат и идеите за съвместни концерти с песни, писани от Нелко специално за Орлин. Тези песни ще чуем по време на "Една любовна вечер в операта", която започва в 19.00 ч. на 14 февруари.

Аранжиментите са дело на Нелко, който освен на рояла, ще се изяви и като диригент на Симфоничния оркестър на Държавна опера Варна. Нелко Коларов е голямото варненско име в популярната музика. Още от времето на легендарната група "Импулс" той създава няколко от иконите на поп музиката ни, като ,,Есенни птици'', ,,Сън'' и ,,Ако ти си отидеш за миг''. През 80-те години събира петгодишен опит като диригент във Варненската филхармония. От 1998 г. започва творческото му партньорство с композитора и китариста Николо Коцев за звукозаписа на рок-операта "Нострадамус".

Още със старта на продажбата на билети за февруари, феновете вече запазиха първите билети за концерта, който с основание се очаква като едно от най-вълнуващите артистични събития във Варна тази година. За ВИП гости са запазени определен брой места с цена на билетите по 50 лв., включваща запазено място на Първи балкон, диск на Орлин Горанов и чаша вино с музикантите след концерта. И понеже става дума за любов, сме подготвили специален промоционален ПАКЕТ ЗА ВЛЮБЕНИ с обща цена за двама от 60 лв. Преференцията включва 2 ВИП места на Първи балкон, компактдиск на Орлин Горанов с автограф и по чаша вино в компанията на Орлин и Нелко.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Promocionalen-Paket-za-vlyubeni-vuv-varnenskata-opera-414346
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.