Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Обезопасиха район пред училище в с. Горен чифлик
Автор: Екип Varna24.bg 11:19 / 13.02.2013Коментари ()915
Достъпът до ОУ "Паисий Хилендарски" в село Горен чифлик вече е обезопасен, благодарение на съдействието на народните представители от ГЕРБ - Варна Лилия Христова и Емил Радев.

След много преписки между институциите и по настояване на двамата депутати, резултатът вече е факт - монтирани са пътни знаци за вертикална сигнализация пред училището в съседство с път III -904 в селото, обновени са пешеходните пътеки. Новата маркировка е извършена по всички изисквания, след одобрение от комисия с представители на ОПУ - Варна, сектор "Пътна полиция", от община Долни чифлик, от село Горен чифлик, участие е взел и директорът на училището.

"Надяваме се всички институции да довършат дейностите по обезопасяване на района, когато метеорологичните условия позволят, а именно - оцветяване на пътеката, изграждане на съоръжение за намаляване на скоростта от типа на т.нар. "легнал полицай" и ремонт на тротоарите. Искаме да благодарим за съдействието и на Областна администрация -Варна за решаването на този проблем на селото", споделиха народните представители Лилия Христова и Емил Радев.


https://www.varna24.bg/novini/regionalni/Obezopasiha-raion-pred-uchilishte-v-s-Goren-chiflik-415454
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.