Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Водят елита на турския бизнес във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 13:10 / 19.02.2013Коментари ()676
Елитът на турския бизнес, обединен в организацията на индустриалците в Турция - TUSKON, ще гостува във Варна по време на 41-вото заседание на Парламентарната асамблея на Черноморското икономическо и сътрудничество. Проявата е насрочена за 22 - 24 май т.г., припомни Димитър Атанасов, депутат от ГЕРБ и вицепрезидент на ПАЧИС. През март той ще проведе среща за уточняване на подробностите по визитата с представител на турската организация.

Стана традиция TUSKON да прави паралелни срещи с представители на местния бизнес в градовете - домакини на заседанията на асамблеята. Затова приветствахме идеята тази инициатива да бъде продължена и във Варна, каза Димитър Атанасов. Като председател на "Предприемачи ГЕРБ - Варна", той вече е запознал колегите си с предстоящия форум. По време на бизнес форума турските инвеститори ще бъдат запознати с възможностите за бизнес, които предлага Варна и региона.

TUSKON е неправителствена организация в Турция, създадена през 2005 г. В нея членуват 162 бизнес асоциации с повече от 32 000 активисти. Има свои представителства в Русия, Китай, САЩ и др.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Vodyat-elita-na-turskiya-biznes-vuv-Varna-416809
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.