Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Мъж пламна на стадион, водят го във Варна в тежко състояние
Автор: Екип Varna24.bg 11:34 / 20.03.2013Коментари ()852
41-годишен мъж се самозапали тази сутрин в Ситово. Мъжът е в тежко състояние, с опасност за живота. Той бе приет в силистренската болница и ще бъде транспортиран в болница във Варна.

За последните два месеца това е петият случай на самозапалване в страната, след случаите във Велико Търново, Варна, Раднево, София пред Президентството и Пловдив.

От областната дирекция на МВР в Силистра съобщиха, че проверката по случая се извършва от служители на РУ "Полиция" - Силистра. Мъжът, който пострада при инцидент на стадиона в село Ситово, е бил сам. Това каза комисар Ивелин Иванов, директор на ОД МВР Силистра. Той отказа да коментира дали става въпрос за самозапалване, като посочи, че само прокуратурата може да каже това, след разследването.

В 08.02 ч. е подаден сигнал на телефон 112, че човек гори на стадиона в село Ситово. Хора, които са били в близост, са го изгасили. Мъжът е бил сам на стадиона, но има свидетели, които са били наблизо, обясни Иванов. Той е в тежко състояние и ще бъде транспортиран във Варна, в клиниката по изгаряния на ВМА. Води се разследване, оперативната група е на мястото на инцидента. Окръжният прокурор и районният прокурор са запознати със случая.

Мъжът, който пострада при инцидент в силистренското село Ситово, не е бил от селото. Това каза кметът на Община Ситово Николай Неделчев. Той посочи, че човекът е бил на квартира в Ситово за един - два месеца, след което е изчезвал, а после пак се връщал.

При приемането в болницата, човекът е казал, че е посегнал на живота си от отчаяние. Бил е безработен.

Източник: Агенция "Фокус"


https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Muzh-plamna-na-stadion-vodyat-go-vuv-Varna-v-tezhko-sustoyanie-422486
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.