Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Ученици управляваха летище Варна за ден
Автор: Екип Varna24.bg 16:52 / 28.03.2013Коментари ()1109
©
Бивши и настоящи ученици от
ОУ "Г.С. Раковски":
виж още
Бивши и настоящи ученици от
МГ " Д-р П. Берон":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Днес участие в управлението на летище Варна взеха учениците Десислава Стефанова, Илияна Енева, Тони Янчева и Цветомир Аврамов от Варненскатърговска гимназия "Г.С.Раковски" и Математическа гимназия "Д-р ПетърБерон".

За поредна година летище Варна взе участие в инициативата "Мениджър за един ден", като по този начин даде възможност на младите таланти да се потопят в реална бизнес атмосфера.

В рамките на един работен ден учениците успяха да се запознаят с дейността на летището, да проследят отблизооперативната работа, свързана с обслужването на въздухоплавателни средства и пътници. Техен ръководител беше Пламен Христов - зам.-директор на летище Варна.
Деси, Илияна, Тони и Цветомир с много ентусиазъм работиха по поставения им мениджърски казус.

"Много се радваме, че имахме възможността дори и само за един ден да бъдем част от работната обстановка на летище Варна. Останахме изключително доволни от вниманието, научихме много неща. Цялата тази авиационна информация ни беше предоставена в интересен и интерактивен формат", споделиха участниците от "Мениджър за един ден".

"ФрапортТуин Стар Еърпорт Мениджмънт" АД активно участва в инициативи, които помагат на младите хора да развият своите умения и на практика да приложат знанията си.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Uchenici-upravlyavaha-letishte-Varna-za-den-424104
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.