Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Масово изпълнение на Harlem shake на входа на Морската градина
Автор: Екип Varna24.bg 11:07 / 01.04.2013Коментари ()1039
© Varna24.bg
Масово изпълнение на Harlem shake организират ентусиасти от Варна. Събитието ще се проведе в понеделник от 15,30 до 17 ч. на входа на Морската градина. До момента 22-ма души са заявили, че ще участват със сигурност, но се очаква много минувачи да се включат спонтанно. Организаторът Станислав Георгиев пише в групата за събитието във Фейсбук:

"За да участвате, трябва да си приготвите по едни (casual clothes и harlem clothes). Като за harlem clothes трябва да имате и маска! Хореография - свободна! Търсят се: Фотограф/ Оператор:) Цел на мероприятието - Отразяване на социалната обстановка в страната през комична и забавна призма! Да покажем, че можем и да се забавляваме! Do the varna shake!"
"Ако не сте запознати с техниките и похватите за изпълнение на harlem shake, може да ги погледнете в youtube, а относно събитието на първи април ще уточним с присъстващите каква да е концепцията на самото изпълнение.

Примерно изпълнение: Място: ВХОД НА МОРСКА ГРАДИНА Ситуация 1: Поток от хора (casual clothes) движещ се нагоре-надолу по алеята. Един harlem участник, който да е асоциалният сегмент, извършващ некоординирани действия (dance-a откачено).

Ситуация 2: Всички заобикалящи го се включват към него с harlem clothes и необщоприето поведение на публично място.

Цел на мероприятието: 1. Да ни е забавно!!!
2. Да отбележим 1 април, както подобава! 3. Чрез маски да осмеем и заклеймим, изложим поведението на политическия елит!", посочва Георгиев.

Източник: в. Народно дело


https://www.varna24.bg/novini/varna/Masovo-izpulnenie-na-Harlem-shake-na-vhoda-na-Morskata-gradina-424629
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.