Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Варненски превозвачи поискаха оставката на председателя на комисията по транспорт
Автор: Екип Varna24.bg 12:41 / 11.04.2013Коментари ()650
Недоволство от страна на фирмите превозвачи предизвика днес искането на граждани да се удължат автобусни линии. Според Шакариян възлагането на подобна задача не е редно, тъй като дружеството работи на края на възможностите си, а за две години от фирмата са съкратени 300 души, съобщава Дарик.

От Варненския съюз на превозвачите пък поискаха оставката на председателя на комисията по транспорт Иван Луков. Като мотив за това те посочиха липсата на заинтересованост от негова страна по проблемите на бранша. От Националния съюз на превозвачите се обявиха против, което отново доведе до повишаване на напрежението и размяна на остри реплики.

Съветниците решиха още да изпратят предложение до финансовата комисия за връщането на 35-те процента доплащане за пенсионерските карти, както и да се създаде работна група от професионалисти, която да обсъжда регулярно транспортните проблеми на града и фирмите.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Varnenski-prevozvachi-poiskaha-ostavkata-na-predsedatelya-na-komisiyata-po-transport-426666
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.