Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Нова временна организация на движението на МПС заради ремонта на бул. "Владислав Варненчик"
Автор: Екип Varna24.bg 13:42 / 15.04.2013Коментари ()751
Във връзка с извършващия се ремонт на бул. "Владислав Варненчик" във Варна от днес, 15 април 2013 година, се въвежда нова временна организация на движението на моторни превозни средства. През периода от 15 до 22 април 2013 година северното платно на булеварда ще бъде затворено за движение, а автомобилите и автобусите на градския транспорт ще преминават по южното платно в условията на двупосочно разминаване.

Новата организация на движение ще продължи една седмица. През този период автобусите, движещи се по линиите с номера 10 и 13, в посока от центъра към кварталите, няма да обслужват автобусна спирка "Център", намираща се пред аптека "Санита", а ще обслужват спирка "Корабостроител", която е разположена 30 метра преди нея.

Променят се маршрутите на линиите с номера 13 и 10.

Автобусите, движещи се по линия № 13, след спирка "Корабостроител", ще преминават по бул. "Съборни", ул. "Александър Рачински", спирка "Нептун" и ще се включват в обичайния си маршрут. Движението по посока от кварталите към центъра остава без промяна.

Маршрутът на автобусите, движещи се по линия № 10, след спирка "Корабостроител", преминава по бул. "Владислав Варненчик", спирка "Зимно кино "Тракия" и продължава по обичайния си път. В обратната посока от кварталите към центъра движението на автобусите е без промяна.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Nova-vremenna-organizaciya-na-dvizhenieto-na-MPS-zaradi-remonta-na-bul-Vladislav-Varnenchik-427349
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.