Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Искат отстраняването на Антон Жожев
Автор: Екип Varna24.bg 11:33 / 19.04.2013Коментари ()1020
За отстраняването на Антон Жожев от управлението на общинската администрация настояват в отворено писмо от "Обединени варненци за Варна". Те припомнят на временния кмет на Варна доц. Христо Бозов за обещанието му да работи прозрачно по време на среща с обществеността и гражданите, предаде Дарик.

"С тези си думи Вие спечелихте подкрепата, както на общинските съветници, така и на гражданите на Варна. Едно от условията, за да получите и нашата подкрепа бе да се ангажирате с конкретни промени в администрацията. Отправено бе искане за уволнение на конкретни лица, символизиращи корупционния модел на управление на Кирил Йорданов. Едно от тези знакови имена символ на корупция и схеми бе Антон Жожев. На няколко срещи с Вас бяха припомнени тези наши искания", се казва в писмото.

От групата изразяват възмущение, че вместо да отстрани Жожев, доц. Бозов е увеличил правомощията му спрямо дирекции "Правно нормативно обслужване", "Местни данъци" и ОП "Инвестиционна политика".

"Напомняме Ви, че една от причините за протестите, изкарали над 70 000 души по улиците на Варна, бе именно проблемите в местната власт. Напомняме Ви, че Антон Жожев е едно от лицата, символ на корупция и схеми. Напомняме Ви, че същият бе замесен в аферата с градина "Морски свят", порочните практики за печелене на поръчки в ОП "Инвестиционна политика" и в редица други. Срещу същия има подадени сигнали до прокуратурата", пишат от групата.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Iskat-otstranyavaneto-na-Anton-Zhozhev-428181
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.