Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Експремиерът: Законът за СРС-ата трябва да стане много тежък за тези, които си позволяват използването им
Автор: Екип Varna24.bg 15:59 / 30.04.2013Коментари ()864
© Varna24.bg
"Законът за СРС-ата трябва да стане много тежък за тези, които си позволяват използването им". Това заяви пред журналисти в Пловдив председателят на ГЕРБ Бойко Борисов в отговор на въпрос подкрепя ли промени в закона за СРС. "След всичко това, което се случва напоследък и най-вече с нерегламентираното незаконно подслушване в домовете на хората, тези промени трябва да станат", подчерта Борисов. 

По думите му в противен случай борсата на подслушването ще стане много скъпа. 

"Всички ще започнат да се подслушват, без ГЕРБ разбира се, и това ще бъде много тежък удар за демокрацията. Това ще бъде прилагано при неудобни политици, журналисти, магистрати и за всеки, който е накърнил нечий интереси. Всеки човек в дома си и в офиса си говори различни неща, особено когато е ядосан, но това е животът. Грозно е ако някой те записва 24 часа и след това ти пусне всичко това. Така че лично аз и ГЕРБ подкрепяме всичко в тази посока", категоричен бе Бойко Борисов. Според него в момента ГЕРБ е единствената жертва на това. 

"Два-три месеца чуваме как ние, в случая МВР, сме подготвяли това, а изведнъж само срещу нас се пускат компромати. Някои медии действат агресивно и подклаждат към бунт, като това им се струва нормално. За мен е важно, че площадите са пълни с хора, където се появим, и че сме направили само добро за хората, посочи председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, който разгледа строителството на спортната зала в Пловдив. 


https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Ekspremierut-Zakonut-za-SRS-ata-tryabva-da-stane-mnogo-tezhuk-za-tezi-koito-si-pozvolyavat-izpolzvaneto-im-430233
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.