Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Щастливец от Добрич вече се радва на нов автомобил от тотото
Автор: Екип Varna24.bg 15:22 / 10.05.2013Коментари ()687
©
Любомир Христов от Добрич вече е собственик на лек автомобил Opel Astra, спечелен в играта "Втори ТОТО шанс" на Български спортен тотализатор. На тържествено събитие в Добрич днес, той получи ключовете от наградата си от Севдалина Ненчева, координатор за град Добрич на Български спортен тотализатор.

Любомир Христов спечели автомобила с квитанция с 2 комбинации и 4 позиции за Тото Джокер на стойност 1,80 лв., в 30-тия тираж на БСТ, който се проведе на 14 април 2013 г.

Лек автомобил е традиционната голяма награда във всеки неделен тираж на играта "Втори ТОТО шанс" на БСТ. От началото на играта "Втори ТОТО шанс" са спечелени общо 560 автомобила, от които 68 в Районна дирекция - град Варна, а за град Добрич това е 16-ти.

"За мен е удоволствие да връча ключовете на Любомир Христов, честито на късметлията. В град Добрич това е вече 16-тият спечелен автомобил от играта «Втори ТОТО шанс». Пожелавам на всички участници в игрите на Български спортен тотализатор много успехи и големите джакпоти да се падат в нашия регион", каза Севдалина Ненчева, координатор за град Добрич на Български спортен тотализатор.



https://www.varna24.bg/novini/regionalni/Shtastlivec-ot-Dobrich-veche-se-radva-na-nov-avtomobil-ot-tototo-431701
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.