Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Утре сутрин отварят изцяло "Сливница"
Автор: Екип Varna24.bg 16:36 / 27.06.2013Коментари ()905
© Varna24.bg
Булевард "Сливница" ще бъде изцяло отворен за движение от утре сутрин. Това заяви инж. Стоян Димитров, шеф на общинска дирекция "Инженерна инфраструктура и благоустрояване".

За да бъде спазен обявеният до утре срок за рехабилитация на "Сливница", на две смени тази нощ ще се асфалтират последните участъци от булеварда. Следващата седмица ще бъде положена и маркировката, тъй като е необходимо технологично време за изсъхване на асфалта, обясни инж. Димитров. В следващите дни ще бъдат изхвърлени отпадъците от ремонта. Следващата седмица ще бъдат ремонтирани и част от тротоарите.

След ремонта на "Сливница", техниката ще се прехвърли на улиците "Драва Чех" и "Драва Соболч". Те са фрезовани и готови за асфалтиране, което ще започне следващата седмица, посочи общинският началник.

Намиращата се в най-тежко състояние ул."Брегалница" ще бъде изцяло преасфалтирана, като това вероятно ще се случи до края на лятото, прогнозира инж. Стоян Димитров. Изчаква се актуализацията на общинския бюджет, за да се види колко средства могат да бъдат осигурени. Тепърва ще се мисли за промяната на организацията на движение по време на ремонта и как да не се възпрепятства маршрута на линейките. Обмисля се вариант ремонтните работи да се извършват вечер, както и промени на движението по някои от съседните на "Брегалница" улици.

Източник: Дарик



https://www.varna24.bg/novini/varna/Utre-sutrin-otvaryat-izcyalo-Slivnica-440306
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.