Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Варненка представи достойно България на "Mrs World" 2013
Автор: Екип Varna24.bg 08:54 / 27.11.2013Коментари ()771
Ивелина Павлова - най-достойната омъжена българка се завърна в страната ни след участието си в конкурса "Mrs World" 2013 в Китай. Журито бе категорично, че красивата варненка заслужава приза за най-добро сценично присъствие.

"За мен това бе едно предизвикателство. Видях как се организира най-престижния конкурс за омъжени жени и останах впечатлена. През целия престой в Гуанджоу видях хора, които желаеха да покажат всичко най-красиво от културата на този народ. Сприятелих се с много от участничките и сега очаквам с нетърпение някой от тях да посетят България" - сподели за агенция "Профайл" Ивелина Павлова, която бе посрещната на аерогарата от двете си деца и съпруга си.

За конкурса в Китай участничката ни дефилира с национална носия и официална рокля. "Горда съм, че развях българския флаг на световна сцена" - заяви Ивелина Павлова, която е менажер на известна верига заведения.

Засега най-доброто постижение на българка на конкурса "Mrs World" е на Яненка Люцканова, която участва през 2003 г. в Лас Вегас /САЩ/ и се класира на четвърто място на планетата.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Varnenka-predstavi-dostoino-Bulgariya-na-Mrs-World-2013-466242
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.