Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Нова телефонна измама: Събират пари от името на главния секретар на МТСП
Автор: Екип Varna24.bg 14:06 / 08.01.2014Коментари ()790
© Varna24.bg
В Министерството на труда и социалната политика (МТСП) в периода от 19 декември 2013 г. до настоящия момент, постъпват сигнали от фирми, банки, институции и граждани за това, че неизвестни и неустановени лица чрез обаждане по мобилен телефон събират финансови средства за несъществуваща кампания от името на главния секретар на МТСП.

Ръководството на МТСП и лично главният секретар категорично заявяват, че това е телефонна измама, за която са сезирани компетентните органи.

МТСП никога не е имало и няма практика да събира каквито и да било средства по такива законово нерегламентирани способи.

Публикуваме това съобщение поради обстоятелството, че с тези действия се създават предпоставки за уронване престижа на институцията Министерство на труда и социалната политика и за да предпазим други потърпевши от въвличане в измамата.

Обръщаме се с молба към всички хора, институции и фирми да бъдат бдителни и при получаване на подобни обаждания да сигнализират органите на МВР, заявяват от министерството.


https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Nova-telefonna-izmama-Subirat-pari-ot-imeto-na-glavniya-sekretar-na-MTSP-472694
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.