Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Легловата база в Каварна вече е изцяло резервирана заради “Калиакра рок фест”
Автор: Екип Varna24.bg 09:58 / 01.07.2008Коментари ()582
Легловата база в Каварна вече е изцяло резервирана заради "Калиакра рок фест". Това съобщи кметът на Каварна Цонко Цонев. Тази година в рок фестивала ще участва "Manowar", Alice Cooper и Slayer.

Концертът на "Manowar" ще е втори в нашата страна. Миналата година той се превърна в рок-събитието на годината. Тогава музикантите изпълниха метъл - вариант на българския химн на български език. Сега - освен химна на България, "Manowar" ще направят премиера на първата песен от новия си албум в Каварна. Това ще бъде световна премиера за парчето. Освен това - метъл бандата ще свири и със Софийската филхармония. Тази година се навършват 20 години от легендарния албум "Kings of Metal". Концертът у нас е част от световното турне, посветено на юбилея.

"Manowar" ще пристигнат в петък на летище "Варна" в 20 часа и ще бъдат съпроводени до хотела специално от кордон от 50 рокери. Алис Купър пък ще играе голф у нас.

Източник: Агенция "Фокус"



https://www.varna24.bg/novini/regionalni/Leglovata-baza-v-Kavarna-veche-e-izcyalo-rezervirana-zaradi-Kaliakra-rok-fest-49277
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.