Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Пребиха и ограбиха шефа на Общинската избирателна комисия
Автор: Екип Varna24.bg 17:19 / 26.07.2008Коментари ()1827
© Varna24.bg
Председателят на Общинската избирателна комисия и бивш председател на Адвокатската колегия във Варна Йордан Митков е бил пребит и ограбен миналата седмица в четвъртък, научи "Позвънете Новини". Той се прибирал около 22,30 часа с такси към дома си, намиращ се в района на "Чаталджа". Непосредствено след като Митков слязъл от таксито и се разплатил с шофьора, неизвестен връхлетял отгоре му. Нападателят му нанесъл побой, съборил го на земята и след това го ограбил.

Известният адвокат се разделил с 900 лева и 500 евро. Няколко дни по-късно по дадено описание грабителят бил разпознат и задържан от полицията. Това е 21-годишният С. А., е осъждан два пъти за тежки умишлени престъпления. Вчера Варненският районен съд му е наложил постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража". Спрямо младежа е повдигнато обвинение за извършване на грабеж.

Адвокат Йордан Митков, по-известен в колегията на варненските адвокатски среди като Юри Митков, е бившият председател на Адвокатската колегия във Варна. През 2004 г. той спечели председателското място, на което смени избрания за депутат от НДСВ Борислав Ралчев, в състезание с Фанка Димитрова и Бранимир Балачев. Тогава някои от защитниците разгласиха, че изборът бил много спорен. Вчера мобилният телефон на Митков бе изключен.

Източник: Dnesplus.com



https://www.varna24.bg/novini/varna/Prebiha-i-ograbiha-shefa-na-Obshtinskata-izbiratelna-komisiya-52724
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.