Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
35 души са били задържани при специализирана полицейска операция
Автор: Екип Varna24.bg 15:45 / 06.08.2008Коментари ()727
35 души са били задържани по време на проведена специализирана полицейска операция на територията на Областната дирекция на полицията във Варна, за периода от 12 ч. на 2 август до 12 ч. на 4 август т.г., съобщиха от пресцентъра на варненската полиция. Петима от задържаните лица, са били обявени за издирване по досъдебни производства. Други десет са от криминалния контингент и срещу тях има образувани досъдебни производства. Едно непълнолетно лице е било приведено в Дома за временно настаняване на малолетни и непълнолетни лица във Варна. Останалите са били задържани по други основания.

По време на специализираната полицейска операция са били проверени 120 питейни заведения с нощен режим на работа. В част от тях след 22 часа са били открити десет непълнолетни младежи без придружител.

Констатирани са били 275 нарушения на Закона за движение по пътищата и Правилника за прилагането му. Съставени са 181 актове по ЗДвП и ППЗдВП. От тях 22 са за управление от неправоспособни водачи, а 15 - за управление след употреба на алкохол.

Съставени са и девет акта по Закона за закрила на детето.

Източник: Агенция "Фокус"



https://www.varna24.bg/novini/varna/35-dushi-sa-bili-zadurzhani-pri-specializirana-policeiska-operaciya-54231
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.