Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Туристическата камара във Варна ще си сътрудничи със Съюза на родопските хотелиери
Автор: Екип Varna24.bg 18:25 / 09.08.2008Коментари ()630
Общинският туристически информационен център ще осигурява на варненци възможност за отдих на предпочитаните от тях места, главно в Родопите и Стара планина. Това заяви председателят на Варненската туристическа камара Марин Нешков. По думите му гражданите на морската столица се интересуват сериозно от възможността да отдъхнат в Смолян, Пампорово и Троян. В помощ на туристите вече са осъществени контакти между Варненската туристическа камара и Съюза на родопските хотелиери и Общински информационен център - Троян. Идеята е обмен на информация за възможностите за отдих в тези предпочитани дестинации.

Информационният център във Варна си поставя за цел да обслужва не само нуждите на гостите на града, но и на самите варненци, каза още Нешков. Той обясни, че скорошното поемане на управлението на центъра от Варненската туристическа камара е в резултат на това, че от общината са били недоволни от работата му и са потърсили алтернатива за неговото развитие. Марин Нешков обясни, че се радва, че общината е предоставила управлението на Информационния туристически център на хора от бранша, които биха могли да бъдат най-полезни за по-пълноценното му функциониране.

Източник: агенция "Фокус"



https://www.varna24.bg/novini/varna/Turisticheskata-kamara-vuv-Varna-shte-si-sutrudnichi-sus-Suyuza-na-rodopskite-hotelieri-54669
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.