Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Варненец пострада при катастрофа, возил се при много пиян шофьор
Автор: Екип Varna24.bg 14:17 / 17.03.2015Коментари ()810
© Varna24.bg
Вчера, около 11.30 ч. в с. Терзийско, общ. Сунгурларе, в района на изхода на селото, служители от Районно управление «Полиция» - Сунгурларе подават сигнал със стоп-палка за спиране за проверка на лек автомобил «Рено Сафран», с бургаска регистрация. Автомобилът не спира и продължава да се движи в посока с. Огнен, общ. Карнобат. На около 100 м след разклона за с. Грозден, служителите от Районно управление «Полиция» - Сунгурларе установили, че «Рено»-то се е блъснало в крайпътно дърво.

От последващите полицейски действия е констатирано, че автомобила е управляван от 47-годишния Ж.В. от с. Искра, общ. Карнобат. Ж.В. е тестван с дрегер за употреба на алкохол, като апаратът отчел 2.55 промила / взета му е кръвна проба за химически анализ/.

Установено е, че при настъпването на самостоятелната катастрофа пострадал спътникът на Ж.В. - А.Н., 36-годишен от Варна, който с видими следи от нараняване в областта на лицето, е прегледан в МБАЛ - Бургас и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

Ж.В. е задържан за срок до 24 ч. по случая е образувано бързо полицейско производство.


https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Varnenec-postrada-pri-katastrofa-vozil-se-pri-mnogo-piyan-shofyor-546754
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.