Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
До 10 хиляди спестявате при покупка на Автосалона
Автор: Екип Varna24.bg 11:09 / 04.09.2008Коментари ()652
© Impact Press Group
По принцип Автосалонът във Варна не е място, където мераклиите за нова кола броят пари на ръка. По-скоро тук желаещите за нещо по-новичко сравняват между стотиците възможности, без да се налага да обикалят из автокъщите, пръснати из целия град. Напоследък обаче тенденцията за директни продажби направо на щандовете е осезателна. Една от причините са големите и атрактивни отстъпки, които предлагат дилърите.

Купувачите на „Сузуки Гранд Витара", например, получават в добавка екскурзия до Египет. Маниаците на американски джипове с дебели джобове могат да се сдобият с „Хамър" на промоция за малко над 81 хил. лева. Това обаче са само малка част от разнообразните бонуси, които предлагат дилърите.

Сравнението показва, че най-голямата отстъпка дава „Нисан". До 10 000 лева намаление обявиха на щанда на японската марка за моделите „Мурано" и „Патфайндър". По-малкият „Тиида" пък е с 4000 по-евтин, отколкото в друг период. Високопроходимият X-trail се продава без отстъпка, но за сметка на това получавате като подарък гориво на стойност 2500 лева.

Източник: в. "Народно дело"



https://www.varna24.bg/novini/varna/Do-10-hilyadi-spestyavate-pri-pokupka-na-Avtosalona-57797
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.