Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Организацията на ПП ГЕРБ – Владиславово дари обувки на деца от социални институции във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 16:31 / 14.01.2016Коментари ()1444
©
Организацията на ПП ГЕРБ в район "Владислав Варненчик" подари нови обувки за децата от няколко социални институции на територията на община Варна. 

Осигурени бяха 97 чифта за всички деца и младежи в Центровете за настаняване от семеен тип. Изборът на подходящи и удобни за децата обувки бе направен съвместно със социалните работници, които работят в къщичките в район "Владислав Варненчик", в ж.к. "Изгрев" и в с. Тополи.
Обувки бяха дарени и на младежи в нужда, които ползват услугите на Центъра за социална интеграция и рехабилитация "Ирис".

Диана Дянкова, директор на Комплекса за социални услуги за деца и младежи", който обединява в едно звено осемте центъра за настаняване от семеен тип във Варна, благодари за благотворителния жест на организацията на ПП ГЕРБ - Владиславово и лично на нейния ръководител - кметът на район "Владислав Варненчик" Николай Костадинов.
"Инициативата е израз на подкрепа, която сме готови винаги да окажем", коментира Костадинов и пожела на представителите на социалните институции успешна и спорна година.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Organizaciyata-na-PP-GERB-Vladislavovo-dari-obuvki-na-deca-ot-socialni-institucii-vuv-Varna-610639
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.